Zuid Afrika; Op Safari met HuntersAfrica

Kennis making met Afrika

HuntersAfrica heeft een zeer interessante jachtreis samengesteld naar Zuid-Afrika voor zowel de beginnende- als de ervaren Afrika-jager.

De jachtreis bestaat uit 2 delen, eerst 2 dagen duivenjacht, en daarna 5 dagen grofwild. Duiven worden in de landbouwgebieden rondom de stad Bloemfontein bejaagd, en grofwild wordt bejaagd in een prachtig jachtveld van ruim 30.00deze velden 0 ha in de buurt van het dorpje Philippolis.

De jagers verblijven in typische Afrikaanse lodges gelegen in de jachtgebieden, deze lodges zijn van alle comfort voorzien. De tweepersoonskamers hebben elk een badkamer met toilet en bad of douche. De maaltijden zijn uitgebreid en van goed niveau, vergezeld van de alom bekende Kaapse wijnen. In de avond is het goed toeven in de bar, waar de jacht dag nog eens wordt herbeleefd in de verschillende gesprekken onder het genot van een borrel.

Deze gehele jachtreis wordt persoonlijk begeleid door HuntersAfrica.

 

INFO:
Duiven-Jacht: Zodra de pitten rijp beginnen te worden hebben de uitgestrekte zonnebloemvelden rondom Bloemfontein een zeer grote aantrekkingskracht op de massaal voorkomende rock pigeons. De rockies trekken meestal in grote groepen en bieden een zeer uitdagend schot vanwege hun snelle en onberekenbare vlucht. U kunt rekenen op een minimum van 250 schoten per jager per dag, en een dag van 1000 schoten is geen uitzondering. Wat er aan het einde van de dag op tableau ligt, ligt aan de schietkunst en het geluk van de jager.

Grofwild-Jacht: De oppervlakte van het jachtveld bedraagt ruim 30.000 ha (300 vierkante km). De Oranjerivier loopt voor 38 km door dit prachtige heuvelachtige landschap. 18 soorten grofwild komen hier in grote getalen voor, van het 10 kg zware steenbokje tot de 700 kg zware elandantilope. 2 jagers worden begeleid door een professionele jager op de bersjacht. Vanaf de lodge wordt er elke outing naar een bepaald gebied gereden in het jachtveld, en al bersend gaan de jagers opzoek naar wild. Zodra er wild is gespot spreekt de professionele jager dit samen met de jager aan, en geeft het geselecteerde dier vrij voor het schot. Er wordt opgelegd geschoten over een driepoot schietstok.  Schieten vanaf de jachtwagen is hier niet toegestaan.  Er kan zowel afschotwild (vrouwelijk en jong mannelijk wild) als troffeewild (rijp mannelijk wild) geschoten worden. De professionele jager beoordeelt in welke categorie een dier valt voor het schot. 

Gebied: 
Met dit unieke pakket jaagt u 2 dagen op duiven en 5 dagen op grofwild in de vorm van beheer jacht... lees meer »
THE DREAM; 21 dagen “full bag” trofeeën-jacht in TANZANIA
 
DE ULTIME AFRIKA SAFARI.
3 weken bent u... lees meer »

Laatste nieuws

28 oktober 2015

Waidmansheil Lezers-jachtreis naar Zuid-Afrika

 

Hunters Africa heeft een...

...
30 juli 2015

Na alle aandacht voor “Cecil” de leeuw, de recente commotie over de trofee olifant geschoten in Zimbabwe en de...

...
30 juli 2015

We weten allemaal wat een safari is, maar weten we de daadwerkelijke betekenis? Safari betekent, lange reis...

...
5 maart 2015

Van onze advertentie in Waidmansheil

 

Koedoe trofee-jacht voor 1 jager.

...

...
5 maart 2015

Recentelijk is HuntersAfrica een samenwerking aangegaan met Waidmannsheil.

 

De gehele komende...

...
11 juni 2014

Koedoe-Kronieken

Grote koedoe is zijn naam. Grote, omdat er ook een...

...
11 juni 2014

Bosbok het reewild van Afrika

Tragelaphus scriptus is de Latijnse naam van een van de meest ondergewaardeerde...

...
11 juni 2014

Recentelijk zijn we een partnerschap aangegaan met een van de vooraanstaande outfitters in Mauritius....

...

Hunters Africa - Jachtsafari's op maat   |   06 - 3921 9351   |   KvK Nummer: 60380934